dinsdag 2 september 2014

Nagenieten

En ineens is het september. De school is weer begonnen, en ik ben weer aan het werk. Drie meisjes, in groep 3,5 en 7. Voor het eerst sinds jaren geen kleuter meer in huis.

En hoewel het schoolritme (en de bijbehorende ochtendspits!) maar al te snel weer gewoon wordt, wil ik eigelijk dat vakantiegevoel nog niet helemaal loslaten.

Daarom geniet ik hier nog even na (en laat jullie meegenieten). Wie weet heb je meteen een leuk idee voor  die volgende vakantie!De laatste week van de zomervakantie kampeerden we op Texel. We huurden fietsen en hebben er heel wat kilometertjes opzitten! De fietspaden vond ik rustig, de routes ver van de grote wegen prachtig. Ook de kinderen hebben genoten!
Op de een na laatste dag van onze vakantie fietsten we naar de Zelfpluktuin tussen Den Burg en Oudeschild. Dit is echt een aanrader om te bezoeken tijdens je vakantie. Prachtige bloemen en heerlijk groente en fruit om zelf te plukken, een winkeltje met lokale producten, ijs en huisgemaakte aardbeientaart.

Een uitstapje naar de Zelfpluktuin is goed te combineren met een bezoek aan  de haven van Oudeschild. Ook daar is voor kinderen van alles te zien en te beleven....
Wanneer we weer op Texel zijn, gaan wij zeker terug naar de Zelfpluktuin. Alleen gaan we dan helemaal aan het begin van de vakantie. Kunnen we tenminste een poosje genieten van die bos zelf
geplukte bloemen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Hello you, welcome to my blog and thank you for leaving a message!