donderdag 24 januari 2013

Als je woont waar je werkt....
Dan ontkom je deze dagen niet aan een woonkamer vol slingers! ....De Nationale voorleesdagen zijn nog maar net begonnen en er hangt al ruim 5 meter vlaggenlijn (zelfgeknutseld met de kids). Dorus ligt in ons poppenbedje te slapen, en boven het fornuisje hangt ook nog een gehaakte vlaggenlijn.

Ik ben benieuwd hoe onze woonkamer er uit ziet als dit voorleesfeest weer is afgelopen!

4 opmerkingen:

 1. Vrolijke boel!
  En als het de 'voorleesdagen' zijn, begonnen we vandaag goed, want vanmorgen waren we vroeg klaar, dus nog even tijd om een boekje voor te lezen voor de naar-school-toe-routine.
  En wat lees jij voor?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dag Sandra, nou, zeker een vrolijke boel hier! Voor de gastkinderen lees ik nu voor uit 'Nog 100 nachtjes slapen', het prentenboek van het jaar 2013, en vandaar ook die vlaggenlijn etc! Met mijn eigen kinderen lees ik op dit moment voor uit Koning van Katoren, en voor de jongste, gedichtjes uit het boekje 'Jij en ik en mijn rode fiets' van Hans en Monique Hagen. En jij?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. 's Avonds lees ik nog steeds voor uit "knofje". En overdag vaak nog uit boekjes gehaald bij de bieb, nu Çharlie en Lola, de Gruffalo en Heksje Belladonna. En als ik voorlees om haar tot rust te brengen, dus dan gaat het meer om de cadans van het voorlezen, dan pak ik "het kleine huis in het grote bos"

   Verwijderen
 3. Leuk boekje is dat. We lezen het op het kdv ook voor aan de kinderen. En vertellen er meteen bij dat je noooooooit in kleding mag knippen :-)

  BeantwoordenVerwijderen

Hello you, welcome to my blog and thank you for leaving a message!