dinsdag 3 juli 2012

'Thank you' skirt

A while ago, my daughter's teacher gave her a beautiful pair of skeelers; too small for herself, and still a bit too big for Fatim. But she doesn't mind. She skates whenever she can. In the livingroom, on the balcony and in the park. This was a really great gift for an eight year old with a long summer ahead of her!

Een tijdje geleden kreeg mijn dochter van haar juf een mooi paar skeelers. Te klein voor de juf, nog een beetje groot voor Fatim. maar dat maakt haar niets uit! Ze skate waar en wanneer ze kan. Voorzichtige rondjes door de kamer, heen en weer op de galerij van de flat en grotere rondjes in het park. Echt, een prachtig kado voor een meisje van acht met een lange zomer voor de boeg!
And so, to say 'Thank you', I made a little skirt for her teacher's daughter (who is still way too young for skeelers!)

En dus, bij wijze van 'dank je wel', maakte ik voor het dochtertje van de juf (dat nog veel te jong is om te skeeleren) een rokje.The floral fabric was a true thrift store treasure, and the orange fabric was biught at our local fabric shop. The crocheted edges were made with my new 'special' hook. A succesful exepriment this time!

Het bloemenstofje was een echte kringloop schat, de oranje stof komt van de stoffenwinkel om de hoek. Het gehaakte randje maakte ik met mijn nieuwe haaknaald. Een geslaagd experiment deze keer.

7 opmerkingen:

 1. Wat een gaaf rokje! Creatief ben je!
  groetjes Talitha

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wow wat heb je dat leuk gemaakt, daar zal juffies dochter met trots in rond lopen:).
  En wat lief van de juf, een hele zomer lang oefenen...genieten...en vallen en weer opstaan...zo worden kleine meisjes groot ;).
  Warme groetjes van Susan

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Knap zeg!! Dat gehaakte randje er ook aan, erg mooi!! Ook je pif-kado hieronder, prachtig! Groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk rokje!! En wat een lieve juf!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. wat leuk!!! een mooi rokje hoor! origineel met die twee stofjes!

  BeantwoordenVerwijderen

Hello you, welcome to my blog and thank you for leaving a message!