zondag 18 december 2011

urban knitting = fun!!!!!

Een paar weken geleden sloten mijn oudste dochter en ik ons op het laatste nippertje aan bij haar initiatief om de Beestenmarkt in Leiden "in te pakken" ter gelegenheid van de komst van het Glazen huis. We haakten er op los en droegen zo een klein steentje bij aan dit leuke urban knitting project. Gisteren gingen we helpen met het ophangen van de meterslange rollen gebreide en gehaakte lappen. Wat was er ook al een hoop gedaan, en wat zag het er geweldig uit! Fatim mocht haar eigen werk ophangen, en samen pakten we een lange brugleuning in. De zon scheen, uit het Glazen huis klonk toffe muziek, en samen maakten wij de stad een stukje mooier......A few weeks ago, my eldest daughter and I joint her urban knitting initiative. A bit late, since the project started months ago, but anyway..... we crocheted till our fingers hurt, and yesterday, we helped to make the city of Leiden a little bit prettier :)

5 opmerkingen:

 1. Geestig,zeg! Ik zag er bij ons ook iets over op 'Koppen' , op Eén!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dat ziet er heel gezellig uit!
  Wat zal je dochter trots zijn dat haar werk er ook tussen hangt en dat ze het nog wel zelf mocht ophangen; super hoor!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. hier in Hasselt hebben we ook wildbreiers :o) ik vind het mooi en ach ... 't is winter, dan mag een paal toch ook een lekker warme jas? ;o)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een leuk blog over de actie voor Het Glazen Huis! Ik vond het ook heel leuk! En enthousiasme is aanstekelijk! Hopelijk zien we elkaar nog eens taggend in de stad!

  BeantwoordenVerwijderen

Hello you, welcome to my blog and thank you for leaving a message!