maandag 26 december 2011

Kerst, anders dan gedacht, toch mooi.

Dit jaar liep 't met Kerst alweer helemaal anders dan gepland. Misschien volgend jaar gewoon helemaal niks plannen :)
Op Kerstavond een ziek klein meisje met oorpijn & hoge koorts. Kijk, hier zat ze nog heel even aan tafel. Ik dacht, we steken een kaarsje aan en we maken er samen wat van. Kort na het maken van de foto lag ze leeggespuugd op de bank. Onder de 'kerstboom', dat dan weer wel :)


Een rustige Kerst dus, alleen thuis met de kinderen. Beetje haken, heel veel knuffelen, zorgen,  een mooie film, & gelukkig scheen de zon. 't Was rustig en gezellig, zo met z'n viertjes. En vandaag? Hebben we alsnog een familie-kerst gevierd en koortsvrij buiten in het zonnetje gespeeld!

Wat trouwens ook erg leuk was? Zaterdag bracht de post het pakje van Carolien. Wat zaten daar veel lieve verrassingen in. "En ken je die mevrouw dan helemaal niet? Wat is dat lief zeg!" zei mijn oudste verbaasd :)
In die toch al zo leuke Flow-tas zaten een heleboel lieve kleine schatten. nogmaals bedankt Carolien!


4 opmerkingen:

 1. Ah, dat kleine meiske, zo ziek en dan net nu... niet leuk!
  Gelukkig werd ze gauw beter.

  ps: Koerdistan? Heb jij daar dan gewoond/gewerkt?

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Beterschap!!!! Ook wel lekker een rustige kerst...geniet ervan!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Oh je meisje zo ziek, ben ik blij dat de tas op het juiste moment bij je aankwam hoor! Gelukkig gaat het nu beter. Haha, en de opmerking van de oudste, heel herkenbaar. Mijn dochter begrijpt er ook vaak niks van: heb je die vrouwen nog nooit gezien dan??
  Geniet van alles! Liefs Carolien

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Och dat arme meiske..... gelukkig dat het weer beter gaat!! Rustig aan dan maar, zodat jullie gezond het nieuwe jaar in kunnen!

  BeantwoordenVerwijderen

Hello you, welcome to my blog and thank you for leaving a message!