dinsdag 1 november 2011

Zondagochtend taartje

Appel-kaneeltaart 

Bij het ordenen van de foto's op mijn fototoestel kwam ik deze tegen. Hij is van afgelopen zondag, maar ik wou 'm u toch niet onthouden. Hij smaakte zooooooooooo goed. En was zo gemaakt.........en ook zo weer op :( . 
Heeft u ook trek in een warm, eenvoudig en lekker taartje? Lees dan even mee:


Recept voor appelkaneel-taart van Marieke


- Maak een cakebeslag zoals je dat altijd doet, of vis een pak kant-en-klaar-waarvan-je-eigenlijk-vergeten-was-dat-je-het-had-staan achter uit de voorraadkast.
- Verwarm je oven voor volgens de aanwijzingen op de verpakking of volgens je recept.
- Schil een appel ( Elstar bijvoorbeeld), halveer,  verwijder het klokhuis en snijd in dunne partjes
- Meng in een schaaltje wat suiker met kaneel
- Doe het beslag in een ingevette ronde vorm
- Rangschik je appelschijfjes op je cake
- Strooi het suiker-kaneel mengsel er over
- Bak de cake volgens de aanwijzingen op de verpakking/volgens het recept.

Even laten afkoelen, zet ondertussen een pot koffie of thee. Verzamel iedereen in huis om je heen, snijd de taart aan, en smullen maar. Fijne herfst! 

1 opmerking:

Hello you, welcome to my blog and thank you for leaving a message!